26 Aralık 2015 Cumartesi

Rimmel London || 4 Favori Ürün




Herkese merhabalar! Bloğuma hoşgeldiniz :)



Sizlere tereddütsüz çok sevdiğim sürekli olarak kullandığım 4 parçadan bahsedeceğim. Rimmel London ürünlerine Watsons'lardan ulaşabilirsiniz. Genelde özel günlerde %40 indirimle oldukça uygun bir fiyata alabilirsiniz.

İlk olarak Lasting Finish fondotenden başlayalım, kendisini kısaca şöyle özetleyebilirim. Oldukça kapatıcı ortadan yükseğe doğru kapatıcılık veren, cildimi güzelce nemlendirdiğim için satin bitişli ürün. Bende ki rengi bir ton koyu gelsede 200. Ülkemizde 2 tonu mecvut. Ayrıntılı yazısını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.


İkincisi ise meşhur Stay Matte 001 yani transparan olan. Yağlı ciltler ya da karma ciltlerin sabitleme konusunda kullanacağı ağırlık vermeyen sabitleyen bir ürün. Ayrıntılı yazısını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üçüncüsü Match Perfection serisinin kapatıcısı. Göz altlarında ya da bölgesel sivilce üzerine uygulama konusunda ağırlık yapmadan çok güzel kapatıp temiz bir görünüm veriyor. Bereketli bir ürün, kolay dağılıyor satin bitişli olmasından dolayı çok doğal ve sağlıklı duruyor. Fazla sivilceye sahip kişiler fırçalı aplikatörü hijyen bakımından pek sevmeyeceklerdir bunun için parmağınıza alıp ya da baska bir fırçayla uygulama yapabilir.Göz altlarımda çok sorun yok benim için yeterli bir kapatıcılığa sahip, orta kapatıcılık diyebilirim.

Dördüncü ve son olarak tırnaklarıma uyguladığımda kırılma cam film gibi tırnaklarımın kırılmasını engelleyen ve güçlendiren Nail Nurse. Alt cila olarak çok iyi bir baz hem bakım yapıyor hemde tırnakların sararmasını engelliyor. Uzun süredir ne zaman Watsons'a gitsem bulamıyorum ilk bulduğum yerde alacağım.


sevgiler.
nd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder